Våra fantastiska sponsorer

Spel & Sånt


Som Sveriges största tvspelsbutik har Spel & Sånt allt man kan behöva till sin samling, gammalt som nytt. Spel och sånt har även skapat sin egna arkadhall "Extraliv". Väl värt ett besök när man har vägarna förbi Norrtälje

Retroplay- Återupplev spelglädjen!


Retroplay.se är en handelsplats för retro Nintendo tv-spel.

Vi återlanserar Nintendo 8-bit, Supernintendo och Nintendo 64 tv-spelskonsoler, spel och tillbehör.

Japon.se


Jan är en riktig filur som skapat Japon utifrån sitt genuina intresse för retrospel. De kommer erbjuda mängder av spel, gammalt som nytt!

Nostalgibutiken


Hos Nostalgibutiken kan du hitta det mesta. Saknar du en kabel? Behöver du en skruvmejsel? Behöver du ny kontroll? Retrospel? De har allt!

HemligaTV-Spelsklubben


HemligaTV-Spelsklubben är Sveriges mest nischade retrospelsföretag och genom att nästan enbart fokusera på kompletta NES och SNES kunna nå ut till kunder som vill bygga en samling där box, manual och kassett kombinationen är ett krav.

Erfarenheten sträcker sig längre än bara till företagets start i oktober förra året och kontaktnätet sträcker sig från USA till Spanien men givetvis fokus på Skandinavien.


Med själva namnet HemligaTV-Spelsklubben bjuder vi in till den gemensamma resan tillbaka till 80-90 tal. Visst hade man velat vara med i en klubb som hette så när det väl begav sig?

Sedan kommer givetvis en hel del hemligheter avslöjas på mässor. Detta med start på Retrospelsfestivalen!

Pixel Arcade


Pixel Arcade är en arkad och flipperförening i Malmö. Lite som 80 talets arkadhallar men ändå i ny tappning. Vi försöker att vara en mix av 80-90 talets arkader, Japanska arkadhallar och bevara spelkulturen!

Vi tycker om socialt spelande och spelkulturen från förr som idag känns svår att hitta någonstans håller vi varmt om hjärtat.

Elden Pixels


Elden Pixels är ett gäng nördar som gick ihop för att göra spel. De har tidigare arbetat på andra indiestudior som Zoink och Image & Form men nu fokuserar dem på att göra sina egna saker. För att nämna några av deras fantastiska titlar, Alwas Awakening, Alwas Legacy, Alwas Awakening NES edition & Cathedral.

Butik Mackapär


I västra delen av Göteborg, närmre bestämt Majorna ligger den fantastiska Butik Mackapär. Ni som älskar färgstarka omslag och Japansk spelkultur ska definitivt besöka Mackapärs butik. Här hittar du garanterat något du aldrig sett förr och kanske aldrig ser igen.